Adres

Privacyverklaring WVI Uitzendbureau B.V.

15 mei 2018

Uw privacy is voor WVI Uitzendbureau  B.V van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de recruitmentwebsite www.wvibedrijfsdiensten.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met WVI Uitzendbureau  B.V.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze recruitmentwebsite Met deze statistieken verbeteren we onze recruitmentwebsite om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens, nickname en cv. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie voor 2 jaar.

Contactformulier /sollicitatieformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen, aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer , e-mailadres,naam en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Met het sollicitatieformulier kunt u solliciteren of inschrijven als werkzoekenden bij WVI.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer , e-mailadres,naam, naw-gegevens en uw CV. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie 2 jaar in ons bestand. Zo kunnen wij u helpen aan een baan.

U kunt zich inschrijven of abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwe vacatures, tips en informatie over onze producten en diensten. Uw inschrijving  kunt u op ieder moment opzeggen.


Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van werkzoekenden. Deze gegevens worden bewaard voor 2 jaar of tot drie maanden nadat u uw inschrijving/het abonnement hebt opgezegd.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze recruitmentwebsite moet u zich eerst registreren/inschrijven. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een profile/account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw nickname, telefoonnummer, naw-gegevens, e-mailadres en voor sollicitanten en werkzoekenden : cv, werkervaring, behaalde diploma.
toekomstige klanten : contactgegevens en beschrijving van de aanvraag/vacature.., geboortedatum en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie maximaal 2 jaar of tot 3 maanden nadat u het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de recruitmentwebsite. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 

  • per post
  • per e-mail
  • via social media
  • per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Advertenties
Onze recruitmentwebsite vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk vinden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze recruitmentwebsite zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.
Cookies
Onze recruitmentwebsite gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze recruitmentwebsite voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze recruitmentwebsite werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze recruitmentwebsite gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
    Functionaris voor gegevensbescherming
    Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze externe functionaris voor gegevensbescherming heet Esther Flierman van DAS Privacy protect. en is bereikbaar per e-mail op en per telefoon op voor al uw vragen en verzoeken. Voor vragen over AVG kunt u terecht bij mevrouw A.Tahri. Zij bereikbaar op 036-5254935.


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze recruitmentwebsite wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
WVI Uitzendbureau  B.V
Omroepweg 1
1324 KT Almere
info@wvibedrijfsdiensten.nl
0365254935