Wil jij opgeleid worden tot Service monteur? (Fulltime - Rotterdam)

Rotterdam, Nederland
Solliciteer
31 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij  een echte aanpakker en wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevend bedrijf waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn? Reageer dan nu!!!

Voor verschillende locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam)

 

Functie eisen

  • In bezit zijn van een rijbewijs
  • Pre is een VCA maar niet noodzakelijk
  • Leergierig zijn en bereid zijn de eerste periode begeleid te worden door een senior collega
  • Communicatief en service gericht

 

Wat we je bieden 
We bieden je een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waarin je opgeleid kunt worden tot een echte vakman. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn. Daarnaast goede arbeidsvoorwaarden zoals; een opleidingsbudget, mogelijkheden tot flexibel werken en interne doorgroeimogelijkheden. En niet geheel onbelangrijk, je komt te werken in een heel gezellig team!

Vindt je het werk echt leuk en pas je goed binnen het team? Dan is de mogelijkheid er om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

 

Wat ga je doen?

Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook verstoppingen om te bekijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen of dat je hulp in dient te schakelen van je collega's. 

Taken

  • Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen.
  • Je zorgt er samen met je collega's voor dat storingen en problemen aan binnen-en buitenrioleringen verholpen worden
  • Je voert kleine reparaties uit of je inspecteert een verstopping

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie en voldoet aan het beschreven profiel, stuur dan een motivatiebrief met uitgebreid CV naar sollicitatie@wvibedrijfsdiensten.nl en wie weet ben jij straks de nieuwe medewerker bij onze opdrachtgever. Uitsluitend reacties van kandidaten die volledig voldoen aan het gestelde profiel en de eisen worden beantwoord en in behandeling genomen, indien u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen dan bent u niet de perfect match voor onze opdrachtgever.

 

WVI = Werk Voor Iedereen

 

WVI Uitzendbureau staat voor Werk Voor Iedereen. Wij zijn een kleurrijke, multiculturele en sociale organisatie waar iedereen welkom is. Wij selecteren niet op kleur of leeftijd maar op persoonlijkheid, ervaring en kennis.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij je snel aan een passende baan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om een administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures