Bovenloop Kraanmachinist gezocht - Fulltime - Noord-Brabant

Moerdijk, Nederland
Vacature is vervallen
16 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Metaalbewerking
Branche: Mijnbouw en metalen
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Noord-Brabant dat al ruim 80 jaar bestaat. Er werken ongeveer 50 personen bij het bedrijf. Wegens gezonde groei zijn ze aan het uitbreiden en zoeken we nieuwe collega’s.

 

Functieprofiel:

In de functie van bovenloop kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de materialen, afruimen, slijpen en o.a. het vervoeren van stalen platen. De materialen waar je mee werkt zijn voornamelijk ijzerwaar. Verder ben je niet vies van buitenwerk en ben je goed gemotiveerd!

De werktijden zijn normaal gesproken van 7.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 7.00 uur tot 14.45 uur. Het kan voor komen dat er op zaterdag of in de nacht gewerkt moet worden. Mocht je in de nacht ingeroosterd worden dan is dit altijd vier nachten achter elkaar en ben je daarna drie dagen vrij.

 

Functie-eisen:

  • Ervaring als kraanmachinist
  • Ervaring met ijzer is een pre
  • Ervaring met de bovenloopkraan is een pre

 

Wij bieden:

  • Een verantwoordelijke en uitdagende baan in een leuk team
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij een betrouwbaar bedrijf
  • Een goede verloning inclusief reiskosten en premies.


Ben jij de enthousiaste en ervaren machinist(e) die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Saida Khatabi Consulent bij WVI Uitzendbureau.

 

 

Heb je interesse?

Stuur je reactie en CV naar sollicitatie@wvibedrijfsdiensten.nl en wie weet ben jij straks de nieuwe medewerker bij onze opdrachtgever. Uitsluitend reacties van kandidaten die volledig voldoen aan het gestelde profiel en de eisen worden beantwoord en in behandeling genomen, indien u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen dan bent u niet de perfect match voor onze opdrachtgever.

 

WVI = Werk Voor Iedereen

WVI uitzendbureau staat voor Werk Voor Iedereen. Wij zijn een kleurrijke, multiculturele en sociale organisatie waar iedereen welkom is. Wij selecteren niet op kleur of leeftijd, maar op persoonlijkheid, ervaring en kennis. 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in jouw carrière, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij je snel aan een passende baan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in werk op elk niveau en in elke branche. Of het nu gaat om een administratieve, logistieke, zorg, schoonmaak of transport functies, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Kraanmachinist
Metaal
Ijzer
Bovenloopkraan
Spoed
Fulltime
Werk
JobAlert
wVI
Uitzendbureau
bovenloop
bovenloopkraan
Moerdijk
Vaardigheden
Vaardigheden
Verantwoordelijkheidsgevoel
Gemotiveerd
Nauwkeurig
Geconcentreerd